maandag 13 augustus 2012

Aquila in aanbouw

Vooruitlopend op ons bezoek aan de fariek heeft de importeur alvast wat fotos doorgestuurd van de stand van zaken (van ongeveer twee weken geleden; ik ben net terug van vakantie):
  

Ik kan bijna niet wachten totdat deze twee weken voorbij zijn!
De 25e vertrekken we zo vroeg mogelijk met twee toestellen en 6 man daarin naar Schönhagen. Peter Eier gaat op eigen gelegenheid ook daarheen, maar die plakt er nog een paar dagen Berlijn aan vast. Doet -ie goed!
Waarschijnlijk maken we een tussenstop in Porta Westfalica, of Hildesheim, of één op de heen en de ander op de terugweg. Het is op zich goed te doen, hoor, drie uur aan één stuk vliegen. Maar op deze manier kunnen we ook nog van stoeltje wisselen en heeft het wellicht nog zin om de twee niet-gebrevetteerden in het linker stoeltje te zetten (lees: een vliegles te laten volgen), ieder voor één leg ...
De definitieve afspraken moeten we nog maken, dus er wordt nu druk heen en weer gemaild, maar nagenoeg allemaal (ik geloof één niet) hebben we een kamer in het Park Inn hotel am Alexanderplatz weten te bemachtigen. Dat belooft dus ook nog een gezellig avondje Berlijn te worden :)
De 26e vliegen we weer terug naar Lelystad en kan ik mijn fotos gaan ordenen. Het zullen er wel meer dan 10 worden... Verwacht dan ook niet direct de 27e een berichtje hier, maar er komt natuurlijk een mooie reportage aan ;)